Hem » BELYSNING

BELYSNING

Här finner du belysning som bromljus, blinkers, 3 i 1 belysning, vi har mc-lampor både för framskärmar och bakskärmar från stora varumärken som Highway Hawk, Blue Collar Bobbers, Drag Specialties med flera.

Läs mer
BELYSNING
Totalt 820 poster
Sida 1 av 23
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Hos MTL Custom hittar du MC-lampor
Här finner du belysning som bromljus, blinkers, 3 i 1 belysning, vi har mc-lampor både för framskärmar och bakskärmar från stora varumärken som Highway Hawk, Blue Collar Bobbers, Drag Specialties med flera. Behöver du endast framlampor eller baklampor eller ska du byta ut alla?

Lamporna är oftast universal och passar de flesta märken. Behöver du hjälp med vilken lampa du ska ha så finns vi för att hjälpa dig.
Att byta ut sina lampor på motorcykeln kan ge din hoj ett helt nytt utseende.
Vilka mc-lampor måste du ha?
Vad gäller när du ska fixa lamporna på din hoj? Vad säger lagen?
Belysning bakskärm

I Sverige gäller det att du har en till två baklyktor med rött ljus, en till två bromlyktor också de med rött ljus och du behöver ha en lampa vid registreringsskylten med vitt ljus. Alla motorcyklar måste också ha blinkers som syns både fram – och bakifrån. De ska ha en blinkfrekvens av 90 ±30 blinkningar per minut. Du behöver även ha parkeringsljus/positionslykta med vitt ljus.

Vi har lampor 3 i 1 där du har bakljus, bromsljus och blinkers i en och samma lampa. Fördelar med dessa kombinationer är att du spar plats. Dessa lampor är LED vilket oftast ger bättre synlighet trafiken.

Belysning framskärm

För MC-belysningen framtill är dessa lampor obligatoriska. En avbländningsbar strålkastare med vitt ljus. Och precis som vid bakbelysningen behöver du blinkers fram.

Tänk på

  • Du alltid ska ha dina lampor tända när du kör i Sverige, även när det är ljust ute.
  • En motorcykel får aldrig ha lampor som visar eller avger rött ljus framåt. De får heller inte ha lampor monterade så att rött ljus kan återspegla framåt.
  • De får heller inte ha strålkastare som avger ett vitt ljus bakåt.
  • Reglerna för belysning skiljer sig något åt beroende på när din motorcykel togs i bruk (regler kring detta hittar du hos trafikverket).


Behöver du hjälp?

Vill du ha hjälp att hitta rätt belysning som passar din motorcykel har vi personal som är proffs och som hjälper dig hela vägen.

Kontakta oss på

0499-131 70 eller skicka till support@mtlcustom.se