Hem » BLUE COLLAR BOBBERS

BLUE COLLAR BOBBERS

SOMMARKAMPANJ -20% PÅ ALLT FRÅN BLUE COLLAR BOBBERS

Pågår till den 2024-08-06

Blue Collar Bobbers kit är kompletta ända ner till muttrar och bultar. Din motorcykel kommer genomgå en stor förändring. På Blue Collar Bobbers lägger de inte till krom, sadelväskor eller vindrutor – de drar av allt som inte är nödvändigt och tajtar till de delar som sitter.

Välj märke och sen modell på din hoj nedan och se alla delar som passar din motorcykel. 

Läs mer
BLUE COLLAR BOBBERS
Totalt 267 poster
Sida 1 av 8
1 2 3 4 5 6 7 8

VAD ÄR ETT BLUE COLLAR BOBBER OMBYGGNADS KIT?
Det är helt enkelt ett snabbt, lätt och roligt sätt att helt förvandla din motorcykel till en gammaldags, nostalgisk hot rod. Blue Collar Bobbers bygger byggsatser av hög kvalitet, till bra priser som nästan vem som helst kan installera. Deras kit hjälper dig att byta bakskärm (framskärm på vissa cyklar), säte, lampor, styre (tillval). För den där extra WOW-faktorn kan du lägga till lindning för avgasrören och pulverlackera dina originalfälgar. Det är allt! Varje del är utformad för den specifika motorcykeln. De har kit för märken som Harley Davidsson, Honda, Kawasaki, Suzuki och Yamaha.

Deras kit är kompletta ända ner till muttrar och bultar. Din motorcykel kommer genomgå en stor förändring. På Blue Collar Bobbers lägger de inte till krom, sadelväskor eller vindrutor – de drar av allt som inte är nödvändigt och tajtar till de delar som sitter.

Välj märke och sen modell på din hoj nedan och se alla delar som passar din motorcykel.

Blue Collar Bobbers har ombyggnadskit till flertal märken och modeller. Du hittar solo sadlar, bakskärmar, framskärmar, belysning kit och mycket mer. Allt för att du ska custombygga om din motorcykel. Blue Collar Bobbers ombyggnadskit är populära eftersom de gör det enkelt för dig att ändra utseendet på din hoj!