Om oss

Ända sedan starten 2003 har vi haft en brinnande passion för motorcyklar. Vi började som en importör av custom-delar, och med tiden har verksamheten växt. Från att kunna erbjuda endast begränsat antal produkter och varumärken så kan vi nu erbjuda de största leverantörerna och med snabba leveranstider! Ser du inte det du letar efter i vårt sortiment så skicka oss en förfrågan, vi kan lösa det mesta!

Vi har tillgång till TVÅ stora Europa-lager genom våra samarbetspartners PartsEurope och Zodiac. De har tillsammans över 100 000 artiklar och de flesta förekommande märkena under sig!

Utöver detta så har vi också leverantörer som vi är generalagentur för; Blue Collar Bobbers och LowAndMean. Dessa tillverkar modellanpassade delar och tummar inte på kvalité vare sig det gäller materialval eller vid tillverkningen!

Vi strävar alltid efter att bli grymmare och nya varumärken och delar kommer att uppdateras konternuerligt.

Förutom vår webbshop har vi vår verkstad som hjälper dig med custombyggen. Vi har många års erfarenhet av custombyggen och hjälper dig ta fram en cool design för din hoj.

Vi på MTL vill att du som kund alltid ska känna dig välkommen, under butikens öppettider är kaffebaren alltid öppen och du får gärna komma förbi ta en kaffe och kika på vårt utbud av delar och hojar.

/MTL Crew

Adress

MTL Powersport AB
Västra Oknebäcksvägen 1
383 36 Mönsterås

Kontakt

Mail: info@mtlcustom.se
Telefon: +46 49913170

Öppettider

Butiken
Måndag – Fredag 10.00 - 17.00 (Lunchstängt 12.00 - 13.00)
Lördag 10.00 - 13.00 (endast mars-oktober)

Verkstaden
Måndag – Fredag 08.00 - 17.00 (Lunchstängt 12.00 - 13.00)

Avvikande öppettider för butiken i Mönsterås

6 juni STÄNGT

Midsommarafton STÄNGT

Midsommardagen STÄNGT